Remedy Barcelona logo

Dutch Remedy Collective, Asociación Cannabica de Barcelona

Welkom bij Remedy Collective, Asociación Cannabica de Barcelona. Wij zijn gevestigd in het hart van Ciutat Vella, op slechts enkele minuten van de Ramblas, de Barri Gòtic, en Barceloneta. Bekijk onze uur, en komen in elk moment voor een rook, voor een gram, of drankje te eten en vrolijk zijn.

Remedy Collective is een lokaal in eigendom en beheer juridische marihuana collectief. De tweede langstlopende apotheek in Barcelona, ​​we hebben bestudeerd en geluisterd naar wat onze breed scala van klanten op zoek bent. Met bijna 100 verschillende cannabisproducten en de hoogste kwaliteit wiet in Catalunya, we gedijen op het aanbieden van onze klanten het beste van het beste en tegen een prijs die voor u werkt. Bekijk onze website voor meer informatie over ons, en vergeet niet te stoppen in persoon om onze vriendelijke medewerkers te ontmoeten en bekijk alle van de verschillende producten die wij te bieden hebben!

Remedy heeft een missie – om onze leden te voorzien van de beste marihuana in Europa. Wiet, hasj, kush, Porros, chronische, cannabis – als u op zoek bent naar een comfortabele roken club in Barcelona, ​​neem dan contact met ons op.

Asociaciónde Consumidores de Cannabis Barcelona ACCB Remedy BCN is de eerste cannabis club in Barcelona. De coffeeshop cultiveert een top-omgeving in Spanje voor marihuana consumptie, terwijl ook een sterke sociale gemeenschap voor onze leden aan te moedigen. Vraag ons naar onze Spannabis Cup winnaars, die een verscheidenheid aan hasj en eetwaren bevatten. Wij zijn gevestigd in Barrio Gótico, dicht bij overal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *