Catalan – sobre nosaltres

Benvinguts a Remedy Collective, Associació Cannàbica de Barcelona. Estem situats al cor de Ciutat Vella, a pocs minuts de la Rambla, el Barri Gòtic, i la Barceloneta. Fes una ullada a les nostres hores, i vénen en qualsevol moment per a una fumada, per a un gram, o per menjar beure i ser feliç.

Remedy Collective és un col·lectiu de propietat legal i operat amb marihuana legal. El segon dispensari de més durada a Barcelona, ​​hem estudiat i escoltat el que el nostre paquet de clients està buscant. Amb gairebé 100 productes de cànnabis diferents i l’herba de més alta qualitat a Catalunya, ens esforcem en oferir als nostres clients el millor del millor ia un preu que funcioni per a vostè. Si us plau, visiteu la nostra pàgina web per aprendre més sobre nosaltres, i assegureu-vos d’aturar en persona per conèixer al nostre personal amable i fa una ullada a tots els diferents productes que tenim per oferir!

Remedy té la missió de proporcionar als nostres membres la millor marihuana d’Europa. Weed, hash, kush, porros, crònica, cànnabis – si vostè està buscant un còmode club de fumadors a Barcelona, ​​si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Associació de Consumidors de Cànnabis Barcelona ACCB Remei BCN és el primer club de cànnabis de Barcelona. La cafeteria conrea un ambient de primera a Espanya per al consum de marihuana, alhora que encoratja una forta comunitat social per als nostres membres. Pregunti’ns sobre els nostres guanyadors de la Copa Spannabis, que inclouen una varietat d’haixix i comestibles. Estem ubicats al Barri Gòtic, a prop de tot arreu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *